- et herlig annerledes og spennende underholdningskonsept -

Skjulte Hensikter

Klikk her for å redigere undertittel

En liten presentasjon av skuespillerne i Skjulte Hensikter

Roar Brekke

Roar Brekke er blant vestlandets mest kjente og brukte komikere. Heltids komiker siden 2003, flere helaftens kritikerroste show bak seg. Opptrer på landets største humorscener og dessuten ettertraktet revyartist. Langt over tusen opptredener for firmaer også, som konferansier, med standupinnslag - eller skjult teater

Irene Ahnéll

Frilans skuespiller og manusforfatter. Kunstnerisk leder for teaterkompaniet Krabatene (www.krabatene.no), som bl.a. står for teatersuksessen "Kaptein Knurr & Mareminemysteriet", "Mysteriet i Pepperkakebyen", Tupper Med Tuba, samt en lang rekke mindre forestillinger. Det var Irene som sammen med Roar Brekke startet opp Skjulte Hensikter i 2001. 


Hilde Alvær Hagesæter

Hilde Alvær Hagesæter er driftsmedarbeider i eget firma, samt frilansskuespiller og sangerinne. Hilde har vært tekstforfatter og revyartist i hjembygden sin i en årrekke og har de seinere årene også medvirket i større produksjoner som b.la « Vi er ikke kommet til jorden for noe Gjestebud» «Kaptein Knurr og Mareminemysteriet» «Mysteriet i Pepperkakebyen» samt andre mindre forestillinger. Hun er også Tupp i «Tupper med tuba».


Andreas Holt

Andreas har gått på Bergen Teaterskole, og jobbet som frilans skuespiller, hovedsakelig på vestlandet og i Bergen, siden 1998. Han er en allsidig skrue, som både synger og spiller tullebukk, etter hva som passer seg hvor. Han er spesielt god på gamle grinete gubber, men kan også være dønn seriøs. Ikke noe snikk snakk, Bjellands hermetikk, takk!

Kate Elin Lid

Kate Elin har vært freelance skuespiller i Bergen siden 1997. Var da med å starte Barneteateret Syltetøys som har spilt forestillinger for barn over hele Vestlandet siden. Hun har vært aktiv i Bergens teatersportmiljø, blant annet i BIL ( Bergen Impro Laug) Kate Elin jobber også som regissør, og hadde regi på suksessforestillingen Stones in his Pockets i 2012, og Jul i Blåfjell 2013 og 2014. Her spiller hun også Mamsen.

Mette Scarth Tønseth

Mette er frilans skuespiller med sin utdannelse fra Birmingham School of Acting i England. Hun har nylig også tatt pedagogikkutdannelse i teater på Kunsthøgskolen i Oslo og sjonglerer dermed jobber som teaterlærer og skuespiller. For tiden er hun engasjert i teaterkompaniet Krabatene, og  turnérer rundt med familieforestillingen "Simsala Grimm".

Tor Bjørge

Tor har jobbet som freelance skuespiller siden 1994, og har vært innom de fleste scener i Bergen og omegn. Han har også erfaring fra tv og film. Han jobber også regelmessig med teaterkompaniet Krabatene, og spiller en av publikumsfavorittene, Lodin med Leppo i "Kaptein Knurr & Mareminemysteriet".


Roy Vorland

Roys store lidenskap for sang og scenekunst har han dyrket siden før barneskolen. Han har gjort musikal og revy og har de ti siste årene vært med i Parodi Grand Prix (PGP) i Bergen, som arrangør og artist. I PGP omgjøres MGP-slagere og fremføres som små revynumre. Roy har vært vokalist i cover/danseband med spilt på hele Vestlandet. Han synger i begravelser, bryllup, firmafester, og alle slags arrangement. Gitt ut 2 CD'er, sist Songen Frå Vest, som stadig er å høre på NRK-Hordaland

Annett Lyngtu

Annett Lyngtu jobber til vanlig som avdelingsleder ved en av byens ungdomsskoler med fagtyngden i realfagene. Når hun trenger en pustepause får hun utfolde seg her. Teaterkarrieren startet på Fyllingsdalen teater i ungdomskole alder og siden har teaternykkene blitt vedlikeholdt gjennom frilansoppdrag og flere skoleoppsetninger på egen skole. I tillegg har Annett hatt eget radioprogram på NRK P3 sammen med Irene.

Harald Ottesen Nødtvedt

Harald jobber som frilans skuespiller,  og balanserer det å være skuespiller, lærer, museumspedagog og oversetter. Han var aktiv i Studentteateret Immaturus i mange år, og har også medvirket i Kaptein Knurr de siste to årene, samt i Ronja Røverdatter på DNS. 

Tone Solerød 

Tone er frilans skuespiller og teaterlærer. Hun driver Teatertruppen Syltetøys og har jobbet med teater- og filmproduksjon siden 1990. Tone har vært med i Skjulte Hensikter helt siden oppstarten og hun har bred erfaring innen teater. Hun elsker å spille karakterer som får folk til å le. Tone har også jobbet som produsent, inspisient og rekvisitør på en rekke scener og produksjoner, og er generelt full i galskap og teatrale spillopper.